Pressiteade: Eimar Veldre: parim pangandusidee ei pruugi tulla pangast

25 mai 2012
Pressiteade
23. mai 2012

Eimar Veldre: parim pangandusidee ei pruugi tulla pangast

Eesti Üliõpilaskondade Liidu juhatuse esimehe Eimar Veldre arvates võib parim pangandusalane idee tärgata väljaspool panku endid.

Möödunud aasta parimat pangatoodet või -teenust otsivale Pangandusteo konkursile oodatakse ka ideid uuteks pangatoodeteks, -teenusteks või -lahendusteks. Žürii liikme Eimar Veldre hinnangul on ühiskondlik algatus mõjusaimaks viisiks panku ja teisi äriettevõtteid inimeste näo järgi kujundada.

“Uuenduslike ideedega juhtub tihtipeale nii, et need tärkavad sealt, kust oodatagi ei oska. Muidugi tegelevad ka pangad ise oma klientide vajadustest lähtuvate toodete väljaarendamisega, aga ma ei alahindaks võimalust, et parim idee tuleb mitte panga seest, vaid hoopis väljast,” rääkis Veldre, kelle meelest ei tohiks peljata ka esmapilgul teostamatute või hullumeelsetena näivate ideede konkursile esitamist.

Pangaliidu 20. juubeli puhul korraldatava Pangandusteo konkursi 27. maini kestva avaliku hääletuse käigus saavad inimesed hääletada eelmise aasta parima pangatoote või -teenuse poolt ning osaleda parima pangandusidee leidmisel.
Pangandusteo kodulehekülg: http://pangaliit.ee/et/pangandustegu2011

Lisainfo: